– Sverige har så mange badestrender. Vi bestemte oss for å finne de beste.

Peter og Katarina møttes sent i livet og ble brått en familie på fire med bonusbarna. Deres Polar 620 passer dem perfekt.

Da vi har satt oss for å drikke kaffe i forteltet, kommer plutselig en sykkel trillende mot vognen. Det er Cajsa som er sulten og kommer opp fra stranden. Hun spiller sandvolleyball og ønsker nå noe raskt til lunsj.

– Se i fryseren, vennen min, der finner du pizza, sier pappa Peter.

Cajsa mumler noe uhørlig, slår på viften og stekeovnen. Snart hører vi at timeren ringer og lunsjen er klar.

– Alle i familien har forskjellige tider. Det er ingen vits i å forsøke å samle alle til felles måltider hver dag. Alle får lov til å leve som de vil, det er jo sommer! supplerer mamma Katarina.

Det er plass til alle i 620-en. Den praktiske planløsningen omfatter både dobbeltseng og køyeseng. Forteltet fungerer nesten som en ungdoms-klubb om kveldene. Der kan barna være sammen med vennene sine og spille brettspill. Eller de kan gå inn og se film, og glede seg over vognens subwoofer.

– Det blir skikkelig kinokos. For sikkerhets skyld har vi skaffet oss hodetelefoner også, slik at det er mulig å se på film uten å forstyrre, forteller Katarina. Camping med en så fleksibel campingvogn betyr at vi kan takle nesten alle situasjoner som kan oppstå. Dessuten har vi en stor sovesofa som er perfekt når barna har med seg venner. Da blir det fullt hus her!

Start typing and press Enter to search