Hem » Om Polar » Teknologi

BERØRINGSSKJERM OG APP
GJØR DET ENKELT Å STYRE VOGNEN

Inne i vognen din finnes det en berøringsskjerm for komfortabel styring av forskjellige funksjoner: Belysning, kjel, gulvvarme, varsellys, vannpumpe osv. Den viser også batteristatus og nivået av fersk- og gråvann. De fleste av disse funksjonene kan du også enkelt gjøre på avstand via mobiltelefonen din og vår nye app, som du kan lese mer om her. Berøringsskjermen og appen er sammen Polar Connect.

POLAR CONNECT
ÅRETS KOMFORTABLE NYHET

Tenk om du kunne slå på varmen fra heiskøen? Eller sjekke vognens batteri fra hjemme? Med nye og praktiske Polar Connect kan du det. Det er vårt oppdaterte system som lar deg koble deg til campingvognen din. Ved å laste ned og starte appen Polar Connect oppretter du raskt en konto for å kunne fjernstyre vognen din. Følg instruksjonene i appen, og velg abonnement. I appen kan du for eksempel styre varme, kjøleskap og belysning. Du kan også sjekke status for vognen, se om den har blitt flyttet og slå på alarmen. Kommunikasjonen med campingvognen gjøres i hovedsak via et innebygd SIM-kort, som aktiveres automatisk når du har opprettet kontoen din i appen. Du kan laste ned appen Polar Connect til både iOS og Android.

appstore1

For deg med en eldre Polar-vogn
(eldre enn 2019)

Også du som har en eldre vogn, kan kommunisere med vognen via Mobile Multi Control. Nedenfor har vi samlet tilkoblingsinstruksjoner for våre eldre vogner.

Start typing and press Enter to search