Hem » Om Polar » Teknologi

VERDENSPREMIERE PÅ
POLAR-PANELET

Som verdens første campingvogn blir alle Polar-vogner heretter utstyrt med et 7-tommers lesebrett (samme størrelse som iPad Mini). Vi kaller det Polar-panelet, og det har innebygd DAB FM-radio og Bluetooth. Fra den allsidige skjermen styrer du mye i vognen. Panelets programvare oppdateres deretter kontinuerlig, akkurat som appene i mobilen din. Polar-panelet vil omfatte stadig flere muligheter for deg som Polar-eier. Allerede fra start kan det autoriserte Polar-verkstedet foreta oppdateringer av alle elektrisk styrte komponenter i vognen på nett – dette er samme metode som Tesla bruker til kontinuerlig oppdatering og forbedring av bilene sine.

POLAR CONNECT
STYR VOGNEN KOMFORTABELT

Tenk om du kunne slå på varmen fra heiskøen? Eller sjekke vognens batteri fra hjemme? Med nye og praktiske Polar Connect kan du det. Det er vårt oppdaterte system som lar deg koble deg til campingvognen din. Ved å laste ned og starte appen Polar Connect oppretter du raskt en konto for å kunne fjernstyre vognen din. Følg instruksjonene i appen, og velg abonnement. I appen kan du for eksempel styre varme, kjøleskap og belysning. Du kan også sjekke status for vognen, se om den har blitt flyttet og slå på alarmen. Kommunikasjonen med campingvognen gjøres i hovedsak via et innebygd SIM-kort, som aktiveres automatisk når du har opprettet kontoen din i appen. Du kan laste ned appen Polar Connect til både iOS og Android.

appstore1

For deg med en eldre Polar-vogn
(eldre enn 2019)

Også du som har en eldre vogn, kan kommunisere med vognen via Mobile Multi Control. Nedenfor har vi samlet tilkoblingsinstruksjoner for våre eldre vogner.

Start typing and press Enter to search