Hem » Om Polar » Teknologi

INNEBYGGET TEKNOLOGI
SOM ER LETT Å STYRE

All teknologi i våre campingvogner og bobiler kan enkelt styres fra en skjerm inne i vognen. Derfra kontrollerer du lys, varmtvannsbereder, gulvvarme, varsellys, vannpumpe, batteristatus og nivået i ferskvanns- og gråvannstankene.
Alle vogner er dessuten bygget med verdens første kan CAN-bussystem for campingvogner, noe som gjør det mulig å bygge inn nesten hvilke om helst funksjoner. CAN, Control Area Network, minimerer behovet for kabeltrekking og bidrar da til å spare kilo, dvs. lavere vognvekt.

SLUKK LAMPEN FRA SENGEN.
STYR STRØMMEN FRA MOBILEN

Å kunne styre det elektriske anlegget ved hjelp av en app gjør livet i en Polar enda mer bekvemt. Mobile Multi Control gjør at du kan slå lampene på og av og justere temperaturen, uten å måtte reise deg. 4G-ruter og utvendig antenne hjelper deg som vil ha bedre dekning. Vil du også kunne fjernstyre varmtvannsberederen, slå på kjøleskapet eller aktivere Innbruddsalarmer via sms, kan du enkelt komplett med et SIM-kort i ruteren. Du får også tilgang til GPS-sporing.

Som eier av en ny Polar ha du alltid to års nyvognsgaranti og sju års tetthetsgaranti. For at garantiene skal være gyldige, kreves det årlig tetthetskontroll av vognen.

appstore1

Skriv inn et søkeord, og trykk Enter for å søke