Hjem » Om Polar » Reservedeler og garantier

RESERVEDELER OG GARANTIER

TRYGT EIERSKAP

Det var begynnelsen av Polars historie. En kunde ble stående med campingvognen sin og trengte service. Polars grunnleggere, Bertil og Håkan, satte seg da på det første og beste flyet med riktig reservedel. Å gi god service har altså alltid vært en selvfølge. Fordi vi har all produksjon her i Sverige, er det lett å komme i kontakt med oss, noe som gjør at du kan være trygg som eier av en campingvogn.ISO 9001: 2008 betyr at produksjon, salgsprosess og ettermarked er kvalitetssikret i henhold til ISO standard – helt i tråd med våre tanker om kvalitet, som vi har hatt helt siden oppstarten i 1964.

Reservedeler

Våre vogner er kjent for å ha et langt liv, og et tydelig bevis på det er at hele 80 % av alle Polar-vogner som er produsert, fortsatt ruller rundt på veien. Derfor har vi et stort lager av reservedeler som vi holder i minst 10 år. De eldste reservedelene akkurat nå er fra 1977.

GARANTIER

Som eier av en ny Polar ha du alltid 2 år nyvognsgaranti og 7-års tetthetsgaranti. For at garantiene skal være gyldige, kreves det årlig tetthetskontroll av vognen.

Husvagnar med garanti«80 % AV ALLE POLAR-VOGNER SOM ER PRODUSERT SIDEN STARTEN I 1964, RULLER FREMDELES RUNDT PÅ VEIEN»


Skriv inn et søkeord, og trykk Enter for å søke