Hem » Om Polar » Reservedeler og garantier

RESERVEDELER OG GARANTIER

TRYGT EIERSKAP

En gang tidlig i Polars historie ble en kunde stående fast med vognen sin og trengte hjelp for å kunne kjøre videre. Polars grunnleggere, Bertil og Håkan, satte seg på første og beste fly med den riktige reservedelen for å kunne reise til kunden og løse problemet. Rask, god og engasjert service er alfa og omega for oss, og takket være vår lokale produksjon er det enkelt å komme i kontakt med oss overalt. Det er en trygghet for deg som eier.


ISO 9001: 2008
betyr at produksjon, salgsprosess og ettermarked er kvalitetssikret i henhold til ISO standard – helt i tråd med våre tanker om kvalitet, som vi har hatt helt siden oppstarten i 1964.

RESERVEDELER

Vognene våre er kjent for levetiden sin. Hele 80 % av alle Polar-vogner vi har produsert, ruller fortsatt på veiene. Derfor har vi et usedvanlig omfattende reservedelslager. De eldste reservedelene akkurat nå er fra 1977.

AUTORISERTE SERVICEVERKSTEDER

Medarbeiderne ved våre autoriserte serviceverksteder får regelmessig opplæring. Du må gjennomføre en årlig kontroll av vognen din hos et slikt verksted for at garantiene skal gjelde. Riktig service, til rett tid!

Her finner du alle autoriserte servicesentre»

GARANTI

Som eier av en ny Polar får du alltid to års nyvogngaranti og syv års tetthetsgaranti.

Garantiene kan være forskjellige fra land til land. Du finner fullstendige vilkår på polarvagnen.no og hos våre godkjente forhandlere.

Husvagnar med garanti

80% AV ALLE POLAR-VOGNER SOM ER PRODUSERT SIDEN STARTEN I 1964, RULLER FREMDELES RUNDT PÅ VEIEN”

Start typing and press Enter to search