Hem » Om Polar » Nyheter

CAMPINGVOGNNYHETER 2019

På fabrikken vår i Dorotea pågår det et kontinuerlig utviklingsarbeid der vi finner nye innovative løsninger og designer ny innredning. Årets nyheter både synes og føles og består både av nytt interiør og smarte funksjoner.

Nedenfor finner du våre siste nyheter:

Polar Connect

Kanskje årets mest behagelige oppdatering. Last ned appen, så kan du fjernstyre vognen på bare noen minutter. Følg instruksjonene i appen, og velg abonnement. Kommunikasjonen med campingvognen gjøres i hovedsak via et innebygd SIM-kort som aktiveres automatisk når du har opprettet kontoen din i appen. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android.

Kompressorkjøleskap

Fra og med 2019 kan du velge kjøleskap med kompressor istedenfor absorpsjonsteknologi. Det betyr at kjøleskapet likner mer på det du har hjemme. Kompressoren drives av elektrisitet, gir mer effektiv kjøling og bruker mindre energi. Absorpsjonskjøleskapet er fortsatt standard, drives med gass og er helt lydløst.

PAX-vifte

Fra og med 2019 sitter det en ekte PAX-vifte i hver Polar-vogn som har TR-planløsning. Svenskprodusert, pålitelig og stillegående – akkurat slik man vil ha det på et sted med begrenset plass.

Vindushylle

Vi har utviklet en ny og smart oppbevaringsflate – en vindushylle i stuen i alle vogner. I Customized-versjonen har hyllen også en eksklusiv, LED-opplyst Polar-logo.

Oppvarmet gråvannsavløp

Unikt standardutstyr i hver Polar-vogn fra 2019. Nå slipper du å stå ute på kalde og mørke vinterkvelder for å slå løs is fra utløpet. Du trenger bare å åpne kuleventilen og slippe ut gråvannet – enkelt og greit.

Unikt gulvvarmesystem

Hver Polar-vogn har et skreddersydd gulvvarmesystem og en separat sirkulasjonspumpe. Du styrer enkelt gulvvarmen ved hjelp av nye Polar Remote.

Nytt smart trekk

Lövstrand er vårt nye tekstiltrekk for 2019. Lys og innbydende, allikevel slitesterkt og vakkert å se på. Varmende om vinteren, og avkjølende om sommeren – slik bare virkelig godt tekstil kan være.

Nye planløsninger

I år har vi flere nyheter, for eksempel vinkelkjøkkenet i jubileumsvognen vår og muligheten til barnerom bakerst. En annen nyhet er at du kan velge om toalettet skal plasseres til venstre (CTV) eller høyre (CTH) i vognen.

Start typing and press Enter to search