Hem » Om Polar

Made in Norrland

Der klimaet er som tøffest og veiene ikke alltid er de beste, der bygger vi våre campingvogner og bobiler. Dette betyr at du får en vogn som er bygget for å tåle det meste – uansett om det er vær eller mange timer på veien. Hver vogn som forlater oss, tetthetstester vi for å sikre at akkurat din Polar tåler alle utfordringene som kommer i dens vei. Det er vi alene om i bransjen.

HÅNDVERK SIDEN 1964

Til minste detalj. Med stor presisjon. Ekstrem nøyaktighet. Og med stolthet. Slik bygger vi våre campingvogner og bobiler. En Polar er et håndverk. Et verk skapt av mennesker og for det meste bygget med hendene i vår moderne fabrikk i byen Dorotea.i Norrland Ambisjonen er alltid at hver vogn vi produserer, skal være markedets beste. Et bevis som vi har lyktes, er at hele 80 % av alle Polar-vogner som noensinne er produsert, fortsatt ruller rundt på veiene. En Polar er intet mindre enn ekte norrlandsk kvalitet.

Så nær håndbygget
man kan komme

SKAP, SENGER, GARDEROBER OG OPPVASKBENKER. VI BYGGER INNREDNINGEN PÅ VÅRT EGET SNEKKERVERKSTED.

Vi bygger innredningen selv og materialene er i størst mulig grad innkjøpt så lokalt som mulig. For å kunne den høyeste kvaliteten gjennom hele produksjonen er det også én og samme montør som monterer all innredning i hele vognen.

tathetsgaranti
0
LITER VATTEN & STORMVINDAR

Vi vet hva som kreves for at du skal kunne bo hvor du vil, hele året. Alltid med det samme behagelige inneklimaet. Mens andre produsenter tar stikkprøver, så tetthetstester vi hver campingvogn i vårt klimakammer. Der utsetter vi vognen for 36 000 liter vann og stormvinder i en time. Inne i vognen har vi en kontrollør som tar fuktighetmålinger og sikrer at alle kvalitetskrav oppfylles. Så, når campingvognen din forlater oss, vet vi med sikkerhet at den vil tåle alle utfordringer.

«I KLIMAKAMMERET TESTER VI ALLE CAMPINGVOGNENE OG KAN DERFOR GI 7-ÅRS TETTHETSGARANTI»

UTVIKLING OG INNOVASJONER

Vi som jobber på Polar, er selv campingvogneiere. Ved å oppleve vognene våre akkurat som kundene våre får vi mange nye idéer og ser hva som må utvikles. Nye planløsninger med barnerom, innfellbare køyesenger, egenutviklet bygg- og isoleringsteknikk samt integrert myggnett i alle vinduer er noen eksempler på hvordan idé har blitt virkelighet.

Egenutviklet bygg- og isoleringsteknikk

Uslåelig tetthet og markedets tykkeste isolasjon med 37 mm EPS-isolasjon i veggene. Måten vi bygger våre vogner på, hindrer også uønsket lyd i å trenge inn.

Ventilasjonssystem som gir god innekomfort

Holder kulden borte om vinteren og stenger ute varmen om sommeren.

Markedets stiveste karosseri gir uslåelige kjøreegenskaper

Måten vi bygger og konstruerer våre campingvogner på, gir uslåelige kjøreegenskaper. Det spiller nesten ingen rolle i utseendet på veien. Vognens smidighet er perfekt i både kurver og på humpete veier. Våre vogner har markedets stiveste karosseri, takket være blant annet at skjøtene i gulvfineren monteres med spesielle forsterkningsplater.

Klimakammer

I 1988 begynte vi å tetthetsteste vognene før levering til kunden. I dag tetthetstester vi hver vogn som forlater fabrikken.

Sandwichliming av karosseriet

På 70-tallet endret vi byggeteknikken, noe som ga en svært sterk og tett konstruksjon.

Dobbelbrutt takvinkel

For å lette vannavrenningen og redusere luftmotstanden bygger vi vognene våre med dobbelbrutt takvinkel.

Forbrenningstoalett

Vi fremmer utviklingen av praktiske og effektive løsninger. Et eksempel er forbrenningstoalettet som gjør campinglivet enda enklere.

Egenutviklet elektrisk anlegg

Ved å utvikle et eget elektrisk anlegg kan vi tilby WiFi, alarm og GPS som man kan styre via en mobilapp.

POLAR I FORKANT

Det å ligge et skritt foran andre er en stor drivkraft hos Polar, og derfor er det ikke overraskende at vi ofte er først ute med nyheter og økt standard. Vi har blant annet vært først ute med:

  • Lekkasjeindikator for gass.
  • Å bygge bredere vogner gir flere muligheter med alternative planløsninger.
  • Vi var først i Norden med varmesystem og dobbeltvinduer som standard.
  • Å veie hver vogn før levering gir nøyaktig tjenestevekt.

Skriv inn et søkeord, og trykk Enter for å søke