Hem » Om Polar

EN EKTE POLAR
MADE IN NORRLAND

Der klimaet og veiene er som tøffest, der bygger vi campingvognene våre. Det betyr at du får en vogn som er bedre bygd. Den tåler det meste – både dårlig vær og uvanlig mange timer ute på veier som sjelden er perfekte. Hver eneste vogn som ruller ut av Polar-fabrikken, har blitt kvalitetstestet. Det gjør vi for å forsikre oss om at vognen din kommer til å tåle alle utfordringer den vil støte på. Det er vi alene om i bransjen.
Med en ekte Polar-vogn kan du være trygg på at reisen blir så bra som du har tenkt. Det er derfor det alltid lønner seg å satse på kvalitet når du kjøper campingvogn. Velkommen til Polar.

EKTE HÅNDVERK
ER ALLTID MODERNE

Vi er stolte av å ha bygget våre campingvogner siden 1964. Hver Polar-vogn er bygget av mennesker, for det meste håndlaget. Fabrikken vår ligger i Dorotea i Norrland. Her er det ingen transportbånd, for de har nemlig ikke riktig innstilling. Hos Polar har vi en spesiell kultur og et spesielt fellesskap. Det er basert på at vi alltid vil gjøre en god jobb – vi vil bygge de beste campingvognene på markedet. Hver vogn som forlater fabrikken vår, skal være i absolutt toppklasse. Og slik har det alltid vært. 80 % av alle Polar-vogner som har blitt produsert, ruller fortsatt på veiene. Det er det beste beviset vi kan få.

EN FABRIKK FYLT AV KUNNSKAP
I GENERASJONER

Fabrikken vår i Dorotea rommer mer enn 50 års erfaring. Kunnskapen videreføres stadig til nye generasjoner mesterbyggere. Dette er både hjertet og hjernen – der vi utvikler innovative løsninger, forbedrer og utvikler nye modeller. Og vi produserer alt interiøret fra bunnen av.

FØDT FRI

Glem aldri at du er fri. At du kan blåse i malingen og gressklippingen. Ta med familien på en tur i stedet. Med en ekte Polar åpner verden seg. Faktum er at du aldri satt fast. Du hadde bare glemt at du er fri.

Läs mer »

ALL INNREDNING LAGES PÅ EGET SNEKKERVERKSTED

Vi bygger alt interiøret selv i vårt eget snekkerverksted – uten kompromiss. Vi lager skap, senger, garderober, oppvaskbenker og mye mer. Her arbeider mennesker som brenner for kvalitet. Materialene er nøye utvalgt, og de er helst så lokale som mulig. En og samme mesterbygger monterer hele interiøret i vognen din – en garanti for kvalitet.

tathetsgaranti
0
LITER VANN & STORM VIND

Vi vet hva som kreves for at du skal kunne bo hvor du vil, hele året. Alltid med det samme behagelige inneklimaet. Mens andre produsenter tar stikkprøver, så tetthetstester vi hver campingvogn i vårt klimakammer. Der utsetter vi vognen for 36 000 liter vann og stormvinder i en time. Inne i vognen har vi en kontrollør som tar fuktighetmålinger og sikrer at alle kvalitetskrav oppfylles. Så, når campingvognen din forlater oss, vet vi med sikkerhet at den vil tåle alle utfordringer.

“I KLIMAKAMMERET TESTER VI ALLE CAMPINGVOGNENE OG KAN DERFOR GI 7-ÅRS TETTHETSGARANTI”

KONTINUERLIG FORBEDRING

Vi som jobber på Polar tilbringer mye tid i campingvogner. Og vi lurer hele tiden på hva som kan bli bedre. Sammen med kundedialogen vår gjør det at vi stadig forbedrer campingvognene våre. Noen eksempler er nye planløsninger med barnerom og innfellbare køyesenger, vår egenutviklede bygg- og isoleringsteknikk samt integrert myggnett i alle vinduer.

Egenutviklet bygg- og isoleringsteknikk

Uslåelig tetthet og markedets tykkeste isolasjon med inntil 42 mm EPS i vegger og gulv. Den robuste isolasjonen beskytter både mot kulde, varme og uønsket lyd.

Ventilasjonssystem for god innekomfort

Du skal alltid ha ren, frisk og veltemperert luft i campingvognen. God ventilasjon sørger for det.

Klimakammer

Vi tetthetstester hver enkelt vogn før den forlater fabrikken. Det er vi de eneste som gjør.

Sandwichlimt karosseri

Vår byggeteknikk er en meget sterk, stiv og tett konstruksjon.

Dobbelbrutt takvinkel

For å lette vannavrenningen og redusere luftmotstanden bygger vi vognene våre med dobbelbrutt takvinkel.

Forbrenningstoalett

Vi prøver alltid å gjøre campingvognene våre bedre. Et eksempel er forbrenningstoalettet som gjør campinglivet enda enklere.

Polar Connect

Dette er vårt oppdaterte system for å styre vognens funksjoner – via operatørpanelet eller mobiltelefonen din. Polar Connect fungerer via en app som du kan laste ned til både IOS og Android. Vognens innebygde SIM-kort aktiveres i det øyeblikket du har registrert kontoen din. Enklere og smidigere blir det ikke!

Egenutviklet kommunikasjonssystem

I vårt eget kommunikasjonssystem tilbyr vi blant annet Wifi, alarm og GPS – alt kan styres  via en app på mobilen.

Markedets stiveste karosseri gir uslåelige kjøreegenskaper

Vår sterke og vridningsstive karosserikonstruksjon gir uslåelige kjøreegenskaper. Det spiller nesten ingen rolle hvordan veien ser ut. Vognens smidighet er høy i kurver og på humpete veier. En av grunnene er at gulvfinerens skjøter monteres med spesielle forsterkningsplater.

FØRST I VERDEN

Å ligge hakket foran er en sterk drivkraft for oss. Det handler om en kultur som vi har. I løpet av årene har vi ofte vært første ut med nyheter og økt standard. Vi har blant annet vært først ute på markedet med:

  • Lekkasjeindikator for gass.
  • Å bygge bredere vogner som gir mulighet for alternative planløsninger.
  • Varmesystem og dobbeltvinduer som standard.
  • Å veie hver enkelt vogn for nøyaktig nyttevekt (det kan berge førerkortet ditt hvis du blir kontrollveid).

Start typing and press Enter to search