EN VOGN FLERE ROM

Når du utformer vognen, er det viktig å tenke på hvordan livet i vognen vil se ut. Hva skal få plass, og hvordan vil vognen hovedsakelig bli brukt. Hvis det er viktig å få plass til flere overnattingsgjester, kunne tørke våte skiklær eller ha et fullt utstyrt kjøkken med ovn, komfyr og mikrobølgeovn. Og sist, men ikke minst, hvilken stil vil du innrede vognen i? La deg inspirere av våre ulike løsninger!

Stuen -et rom med utsikt

Her er det plass til alt – og alle. Det er her vi skal kunne omgås og være sammen. Det er spisestue, TV-rom og oppholdsrom i ett. Sofagruppen er utformet for å gi plass til så mange som mulig, og du sitter garantert herlig på den ekstra tykke sitteputen. Den kan enkelt gjøres om til soveplass, og vips så har du et ekstra soverom. Du velger selv hvordan du vil at oppholdsrommet skal se ut. Hvilket stoff eller skinn vil du ha på sofaen? Hvilke gardiner vil du ha? Klassiske med gardinbånd, eller rette panelgardiner? Valget er ditt.

Kjøkkenet – Hemmets hjerte

I feriene skal det ikke være slitsomt å lage mat – det skal være enkelt og inspirerende. Da er et velfungerende kjøkken, med god plass og mye oppbevaring, alfa og omega. Det finner du i alle kjøkkenene våre, og i tillegg får du et vindu som bidrar til en god følelse. Som ekstrautstyr kan du velge induksjonstopp og gass-stekeovn. Med dem kan du lage akkurat den samme maten som hjemme. Du kan altså enkelt steke kjøttet lenge eller grille juleskinken.

Barnerommet – For de aller viktigste

Det skal være enkelt og behagelig å reise med barn. Vi ligger i forkant med våre barnevennlige vogner, der egne barneromsløsninger gir barnet sitt eget rede bakerst i vognen. Køyesenger med todelt forheng blir som en egen køye – og er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Baderommet -en mer luksuriøs følelse

Uansett planløsning får du et godt planlagt baderom med mye oppbevaring. Alle dusjhjørner avgrenses av en smart foldevegg som tar minimalt med plass. For en ekstra romslig følelse kan du velge et baderom som går i hele vognens bredde bak.

Soverommet – Markedets tykkeste madrasser

Det bør være en selvfølge å sove godt i ferien. Det er når du sover du lader batteriene dine. I sengene våre finner du markedets tykkeste madrasser. Sovedelens temperatur reguleres separat, og tydelig avskjerming mot øvrige rom er integrert. Slik at hele familien kan sove godt. Hvis du vil ha bedre plass om dagen, er vår forlengede dobbeltseng det perfekte valget. Sengen kan gjøres om til divan, noe som gjør den 16 cm kortere. Den kan selvsagt fås med elektrisk styring. Under dobbeltsengen er det et praktisk oppbevaringsrom, og sengen kan løftes opp for å gjøre det enklere når det skal rengjøres. Hvis du velger enkeltsenger, kan du velge en luksuriøs «frokost på sengen»-posisjon.

Toalettet – Behagelig og dreibart

Kassett-toalettet er en del av standardutstyret, men hvis du vil slippe å tømme og rengjøre tanken, kan du heller velge et gassdrevet forbrenningstoalett. Det er enkelt å vedlikeholde og mer hygienisk. Før toalettbesøket legger du bare i en vanntett pose, så tar forbrenningen seg av resten. Det brukes ca. 100g gass per forbrenning. En ukes bruk gir omtrent et par desiliter med ren lukt- og bakteriefri aske som du til og med kan gjødsle blomstene med. For å tømme forbrenningsskålen løftes hele toalettsetet.

Start typing and press Enter to search