Det Skal føles som hjemme

Tanken bak innredningen i vognene våre er at dere skal trives og nyte tiden i vognen i fulle drag. Vi ønsker at det skal føles som en belønning å komme tilbake til vognen etter dagens aktiviteter. Dere skal lengte etter å krype opp i sofaen sammen for å se film, spille spill, spise og hygge dere. Eller strekke dere ut i fantastisk gode senger. Og glede dere over alle de praktiske og smarte løsningene på et kjøkken der dere har alt innen rekkevidde. På sidene som følger kan du lese mer om hvordan vi har planlagt innredningen i de ulike delene av vognen: Soverommet, kjøkkenet, stuen og badet.

Soverommet – MARKEDETS TYKKESTE MADRASSER

Det burde være en selvfølge å sove godt i ferien. Derfor finner du markedets tykkeste madrasser i sengene våre. Dessuten er det mulig å regulere temperaturen i soveavdelingen separat, og avskjermingen mot de øvrige rommene er integrert for å sikre god nattesøvn for alle. Ønsker du bedre plass om dagen, egner vår forlengede dobbeltseng seg ypperlig. Sengen kan gjøres om til divan, noe som gjør den 16 cm kortere. Den kan selvsagt fås med elektrisk styring. Under dobbeltsengen er det et praktisk oppbevaringsrom, og sengen kan løftes opp når du skal gjøre rent.

HEADS UP: REGULERBARE SENGER

Regulerbare hodeender er standard i våre lange og doble senger i alle vogner, unntatt i Edition-versjonene. Du kan stille ryggvinkelen i flere posisjoner slik at du kan sitte i sengen for å lese eller bruke PC-en. Et klart løft for komforten!

Barnerommet – for de små

Det skal være enkelt og behagelig å reise med barn. Vi ligger i forkant med våre barnevennlige vogner, der spesielle barneromsløsninger gir barna et eget rede bakerst i vognen, der de kan kose seg. Køyesenger med todelt forheng blir som en egen hule. Forheng er standard i BK-vognene våre, og kan fås som ekstrautstyr i de øvrige.

Kjøkkenet – hjertet i hjemmet

Det skal være enkelt og inspirerende å lage mat også når man er på ferie. Kjøkkenet må være praktisk og lettvint, med god plass og oppbevaringsplass. Den har alle våre kjøkkener. I tillegg har de et vindu som bidrar til trivselen. Som ekstrautstyr kan du velge induksjonkoketopp og gassstekeovn. Med disse kan du lage akkurat den samme maten som hjemme. Altså ikke noe problem å langtidssteke kjøttet eller glasere juleskinken!

STUEN – spisestue og møteplass

Her er det plass til alt og alle. Det er her vi spiser, ser på TV og hygger oss sammen. Det er spisestue og stue i ett.. Sofagruppen er utformet for å gi plass til så mange som mulig, og du sitter garantert godt på den ekstra tykke sitteputen. Den kan enkelt gjøres om til soveplass, og vips så har du et ekstra soverom. Du velger selv hvordan du vil at stuen skal se ut. Hvilket stoff- eller skinntrekk du vil ha på sofaen. Og hvilke gardiner du synes passer til.

Badet – en mer luksuriøs følelse

Uansett planløsning får du et godt planlagt bad med mye oppbevaringsplass. Alle dusjhjørner avgrenses av en smart foldevegg som tar minimalt med plass. For en ekstra romslig følelse kan du velge et bad som går i hele vognens bredde bak.

Toalettet – BEHAGELIG OG DREIBART

Et stabilt og svingbart toalettsete er standard i alle vognene våre. Det er en smart måte å utnytte plassen bedre på, og gjør det mye enklere å bevege seg inne på toalettet.

Start typing and press Enter to search