EN VOGN FLERE ROM

Når du utformer vognen, er det viktig å tenke på hvordan livet i vognen vil se ut. Hva skal få plass, og hvordan vil vognen hovedsakelig bli brukt. Hvis det er viktig å få plass til flere overnattingsgjester, kunne tørke våte skiklær eller ha et fullt utstyrt kjøkken med ovn, komfyr og mikrobølgeovn. Og sist, men ikke minst, hvilken stil vil du innrede vognen i? La deg inspirere av våre ulike løsninger!

Stue – et rom med plass for alt og alle

Det er i denne delen av campingvognen vi omgås og er sammen. Det er spisestue, TV-rom og oppholdsrom i ett. Sofagruppen er utformet for å gi plass til så mange som mulig, og du sitter garantert herlig på den ekstra tykke sitteputen. Den kan også gjøres om til soveplass, og vips har du et ekstra soverom.

Kjøkkenet – velfungerende og godt med plass

Det skal være enkelt og inspirerende å lage mat på ferie. Et velfungerende kjøkken med mye plass og oppbevaring er derfor en prioritet i våre vogner. Velg induksjonstopp og gasstekeovn, så du kan lage mat på samme måte som hjemme.

Barnerom – et eget lite reir å kose seg i

Å reise med barn skal være bekvemt. I de siste årene har vi derfor utviklet vårt tilbud av barnevennlige vogner. Våre barneromsløsninger er plassert lengst bak i vognen, og køyesengene fås med todelt forheng, som gir barna en egen køye å krype inn i.

Baderom – bekvemt og godt planlagt

Et godt planlagt baderom med god plass til oppbevaring bidrar mye til komforten. Alle våre dusjhjørner avgrenses med en smart foldevegg som tar som tar minimal plass når den ikke er i bruk, og i våre større baderom kan du velge en garderobe med tørkeskap i stedet for dusj. Perfekt hvis du er på tur om vinteren og har behov for å kunne tørke skiklærne. For ekstra romslighet er det et baderom som går over hele vognens bredde bak.

Soverom – sov godt og nyt ferien

I alle våre senger ligger markedets tykkeste madrasser, og temperaturen kan reguleres separat i sovedelen. Alt for at du skal få sove så godt som mulig. Avskjerminger mot andre rom er integrert. Hvis du vil lage mer plass i vognen om dagen, kan du velge dobbeltseng med divanfunksjon, noe som betyr at den blir 16 cm kortere. Den kan selvsagt fås med elektrisk styring. Oppbevaringsplass finnes under sengen, som også kan løftes opp for å lette rengjøringen. Hvis du velger enkeltsenger, kan du velge luksuriøse «frokost-på-sengen-posisjoner” som ekstrautstyr.

Toalett – kassett- eller forbrenningstoalett

Kassetttoalett er en del av standardutstyret, men hvis du vil slippe all jobben med å tømme og rengjøre tanken, kan du velge et gassdrevet forbrenningstoalett som ekstrautstyr. Det er enkelt å bruke og er mer hygienisk. Før toalettbesøket legger du bare i en vanntett pose, og deretter passer forbrenningen på seg selv. Det går med ca. 100 g propan per forbrenning. En ukes bruk gir omtrent et par desiliter med ren lukt- og bakteriefri aske, som du til og med kan gjødsle blomstene med. For å tømme forbrenningsskålen løftes hele toalettsetet, slik at du enkelt kan ta ut asken.

Skriv inn et søkeord, og trykk Enter for å søke