Hem » Fodd Fri

FØDT FRI

Glem aldri at du er fri. At du kan blåse i malingen og gressklippingen. Ta med familien på en tur i stedet. Tenk å kunne kjøre akkurat dit dere ønsker og endre ruten etter været. La barna bestemme og likevel prikke inn den lille restauranten der dere to satt en gang. Med en ekte Polar åpner verden seg. Håndlaget av mesterbyggere, med markedets tykkeste isolasjon. Faktum er at du aldri satt fast. Du hadde bare glemt at du er fri.

ET MER KOMFORTABELT LIV

Livet i campingvogn er så langt fra hyttelivet med alle sine krav du kan komme. I campingvognen slipper du gressklipping, vinduskitting, maling, oppussing, om- og påbygging, nytt tak, inspeksjoner av skorsteiner – den evige rundgangen som gjør at du aldri har helt fri.

Det at du i stedet kan føle deg helt fri noen uker i året, er uvurderlig. Å la været styre, kjøre videre til et nytt sted når du ønsker det – storby, landsbygd, hav eller fjell.

BYGGET FOR HÅND

Hver enkelt Polar er håndlaget av mesterbyggere og har markedets tykkeste isolasjon. Det gjør friheten total. Vognen er problemfri og komfortabel i alle typer klimaer. Her kan du bli kjent med våre mesterbyggere!

Kanskje lever du et A4-kontorliv til daglig. Da synes vi at du bør ta sjansen på å vekke nomaden i deg til live. I en campingvogn kommer du nærmere naturen, nærmere deg selv og familien. Derfor bør du tillate deg selv å leve litt og aldri glemme at friheten er det viktigste du har.

Lykke til med turen! Her kan du bli kjent med forhandlerne våre!

Start typing and press Enter to search